luni, 3 septembrie 2007

Zambeste!!!!!!!


Cine n`ar vrea sa se reintoarca la acele vremuri in care..hotararile importante se luau cu un practic "ala-bala portocala..", greselile de gramatica se corectau spunand "rupe pagina si ia`o de la inceput", cea mai mare pedeapsa era sa te fi pus sa scrii de 100 de ori "nu trebuie sa fac...", discutiile se terminau cu "jucariile mele sunt mai frumoase", sa fi avut multi bani insemna sa fi putut cumparat mai multe dulciuri jucandu`te de`a "pravalia" sau o inghetata in parc.

Nu era deloc ciudat sa fi avut doi sau trei "foarte buni prieteni". E foarte batran se referea la oricine avea mai mult de 18 ani. Nu exista nimic mai atragator si mai interzis decat joaca pe strada..

"Otravitor" se referea numai la un anumit tip de ciuperca nicidecum la anumite persoane. Regulile nu aveau oricum prea mare importanta."A fi adus obiecte interzise la scoala" insemna a te fi prins cu o prastie in buzunar."Ultimul e un prost" era strigatul care te facea sa alergi ca un nebun.

Nimeni pe lume nu era mai frunoasa decat mama. Doar cu un sarut al ei facea sa treaca toate vanataile, zgarieturile si durerile. Niciodata nu lipsea cadoul de ziua ta sau de Craciun, iar cand iti cadea un dinte de lapte erai eroul familiei. Descopereai noile tale limite si indemanari doar din cauza unei simple vorbe"sac, tu nu poti!"

"Deziluzie" insemna sa fi fost ultimul ales in echipa scolii tale. "Razboi" insemna doar sa fi aruncat bucatele de hartie sau de creta in timpul orelor unii in altii. Pungile cu apa erau arma cea mai eficienta din cate se inventasera. Dulciurile si inghetata formau un grup de alimente de prima necesitate. Nimic mai bun decat dupaamiezile pentru a te fi jucat cu prietenii tai sau pentru a fi asteptat sa treaca vecinul sau vecina care atat de mult iti placea..si adu`ti aminte mereu..ziua in care nu ai ras e o zi pierduta.!

Niciun comentariu: